Suomessa järjestetään paljon automessuja, sillä automessuille on aina ollut kysyntää. Messuilla vierailee paljon kävijöitä, eikä sillä ole väliä, järjestetäänkö messut etelässä vai pohjoisessa. Varsinkin jos kyseessä on erikoisempia autoja esittelevät messut, on yleisön kiinnostus vieläkin kovempaa.

Tulevista messuista voi lukea lisää netistä. Onhan hyvä selvittää etukäteen päivät, jolloin messuja järjestetään. Silloin niistä ei myöhästy, vaan messuilla on ajoissa ja oikeassa paikassa. Tietokoneilla, Macbook erinomaisena esimerkkinä, voi etsiä tietoa tulevista messuista. Ota siis Macbook eteesi ja laita hakusanaksi esimerkiksi automessut, mikä tuottaa paljon tuloksia. Laadukas, ammattimaisesti kunnostettu käytetty Macbook on siitäkin kätevä laite, että sen kautta pystyt tilaamaan liput messuille. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja osta liput niin itsellesi kuin kaverillesikin. Voit esimerkiksi yllättää parhaan kaverisi hankkimalla teille mukavan päivän tai viikonlopun yhdessä. Mikä voisikaan olla sen parempi paikka viettää aikaa kuin automessut!

Vuoden 2023 tulevat automessut

Vuonna 2023 autoista kiinnostuneita hemmotellaan jälleen. Mukana on monia jo edellisiltä vuosilta tuttuja automessuja, jotka jatkavat perinnettä edelleen. Auto 2023 on Suomen suurin autoihin liittyvä tapahtuma. Se järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on siis todella suuret automessut, jossa nähtävää ja koettavaa riittää vaikka useammaksikin päiväksi. Auto 2023 järjestetään huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Messukeskuksessa on koeajettavana useita eri malleja monilta merkeiltä. Lisäksi kävijät voivat tutustua niin hybrideihin kuin täyssähköautoihinkin. Sen lisäksi, että autoja pääsee katsomaan, niistä saa myös runsaasti lisätietoa. Sinäkin pystyt vertailemaan vaikka uusia automalleja paremmin, kun tiedät niistä enemmän. Automessuille osallistuminen on järkevää, koska se myös opettaa autoista.

Kun puhutaan Suomen automessuista, ei American Car Show’ta tietenkään voi unohtaa. Se on erityisen kiinnostava niiden mielestä, jotka tuntevat mielenkiintoa amerikkalaisia autoja kohtaan. Mukana on niin klassikoita, kuten vanhoja Mustangeja ja muita urheilullisia autoja, mutta samaan aikaan näytteillä on myös uusia amerikkalaisia autoja. Kaikkia niitä ei välttämättä tunnista amerikkalaisiksi autoiksi, mikäli merkkiä ei tiedä. Nykyinen muotoilu eroaa huomattavasti siitä, millaisiksi amerikkalaiset autot on totuttu mieltämään. Enää amerikkalaiset autot eivät nimittäin ole pelkkiä muskeliautoja, vaan nykyisin myös taloudellisuus on kovassa kysynnässä. American Car Show’ssa pääset tutustumaan autoihin ei vuosikymmeniltä. Lisäksi paikan päällä on autojen varaosia sekä muita autoiluun liittyviä tuotteita myyviä yrityksiä. Kun tämän kruunaa vielä amerikkalaisella ruoalla, on täydellinen messukokemus paketissa!