Virossa moottoripyöräily on viime vuosina ollut erittäin suosittua. Virolaiset harrastavat sekä katupyöräilyä että maastomoottoripyöräilyä enduroajotapahtumien muodossa. Etelä-Viron alueella tiestö on erittäin hyväkuntoista ja hoidettua, joten ei ihmekään, että Virosta on tullut suosittu kohde moottoripyöräilyä harrastaville.

Matkan valmistelut ovat kiireistä, mutta mukavaa puuhaa

Mennään tällä kertaa suosituille moottoripyörämessuille Tallinnan upeaan messukeskukseen Piritaan. Ennen matkalle lähtöä on hyvä varmistaa oman pyörän osalta, että kaikki on kunnossa ja ottaa matkaan mukaan passi, hammasharja, vaihtovaatteet, matkapuhelin, ladattuja akkuja, rahaa ja vaihtovaatteet. Kotona pitää vielä tarkistaa, että kaikki jää hyvään kuntoon paluuta varten ja korjata viimein myös se tippuva keittiöhana.

Oletkin varmaan jo esivalmistellut asian tilaamalla uuden keittiön hanan osoitteesta rorfokus.fi. Tilaamalla verkosta säästät aikaa ja rahaa ennen edessä olevaa messumatkaa ja hintavat polttoainekulut säästyvät verkosta tilaamalla. Verkossa on hanoja moneen makuun, on musta keittiöhana, kultainen keittiöhana, keittiöhana aidosta messingistä ja laatutietoiselle ostajalle perinteinen keittiöhana Oras Safira.

Selkeiden mukana tulevien ohjeiden mukaan keittiöhana vaihto sujuu kuin tanssi vain ja kotiin tullessa on mukava keittää paluukahvit raikkaaseen veteen, jonka takaa upouusi keittiöhana, joka tulee ilmaiselle toimituksella kotiisi ostaessasi vähintään 50 euron arvosta kätevästi rorfokus.fi nettikaupasta. Ja sitten matkaan! Vuosi vuodelta suositumpi Tallinn Motor Show odottaa!

Nauti Baltian suurimmasta moottoripyörätapahtumasta

Tallinn Motor Show järjestettiin maaliskuussa 13.03.-15.03. 2022. Tunnetut moottoripyörien valmistajat toivat paikan päälle ihailtaviksi uusimmat pyörämallinsa ja messukeskuksessa oli asiaan kuuluen tietenkin paikalla myös monia ajo- ja lisätarvikkeiden myyjiä. Asiantuntevat esittelijät ja hymyilevät kauniit naiset olivat niin ikään paikan päällä, kuten messujen henkeen kuuluukin. Tapahtuma oli suosittu sekä yleisön puolesta että näytteilleasettajien ansiosta, sillä näytteilleasettajia oli 50 eri yritystä ja 100 tuotemerkkiä, joka on todella huikea määrä.

Tallin Motor Show -moottoripyörämessut järjestettiin asiaankuuluvasti jälleen harmillisen Covid -19 -viruksen asettaman tauon jälkeen. Tapahtumassa yleisöä viihdytettiin erityisesti suositun projektipyörien kilpailun merkeissä, jossa monet Viron taitavimmat moottoripyörien rakentajat esittelivät suunnittelu- ja pyöränrakennustaitojaan. Voi, kunpa olisit ollut mukana katsomassa! Pyöräluokat olivat: Street, Custom, Superbike, Open ja Historic.

Mitä olisi näyttely ilman naiskauneutta? Messujen kruununa järjestettiin Motormiss -kilpailu, jossa missikandidaatit tapahtuman henkeen kuuluen ajoivat myös moottoripyörällä. Messujen viehätykseen kuuluu tietenkin aina myös historia, joten tapahtumassa näytteillä oli Viron omaan moottoripyörähistoriaan kuuluneet suosituimmat, kuuluisimmat ja vanhimmat sekä urheilu- että katupyörät. Katsottavaa, ihailtavaa ja koettavaa siis riitti Viron Moottoripyörä Urheiluliiton järjestämillä messuilla.