Suomessa kaikenlaiset autoihin ja muihin moottoriajoneuvoihin liittyvät näyttelyt ja messut ovat olleet suosiossa jo pitkään. Yksi suurimmista tapahtumista on American Car Show, joka järjestetään jälleen vuonna 2023. Kyseinen tapahtuma vetää aina suuren määrän kävijöitä, mikä ei olekaan ihme, sillä onhan messuilla nähtävillä upeita autoja ja lisäksi muita amerikkalaiseen kulttuuriin ja autoihin liittyviä näytteillepanijoita.

American Car Show’n tyylisiä messuja järjestetään ympäri Suomen, mutta se aito ja oikea American Car Show järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden 2023 messut ovat kolmen päivän mittainen tapahtuma, joka järjestetään heti huhtikuun alussa. Tarkemmat päivät ovat 2.-4.4.2023. Paikalle odotetaan jälleen paljon kävijöitä. Jos sinäkin haluat varmistaa paikkasi American Car Show’ssa, osta ihmeessä liput jo ennakkoon. Vain siten pystyt olemaan varma siitä, että sinäkin pääset paikan päälle nauttimaan upeista autoista ja mahtavasta amerikkalaisesta tunnelmasta. Vain harvat autoihin liittyvät messut pystyvät tarjoamaan yhtä paljon kuin American Car Show.

Mahtavia autoja, joita ei joka päivä näe

American Car Show on siis erikoistunut vain ja ainoastaan amerikkalaisiin autoihin. Luvassa on sekä vanhoja että uusia amerikkalaisia autoja. Osa autoista on niin sanottuja monsteriautoja, eli sellaisia autoja, joissa on paljon hevosvoimia ja kovat äänet. Toisaalta joukosta löytyy myös urheiluautoja amerikkalaisilta merkeiltä. Amerikkalaiset automerkit, kuten Ford Mustang, Buick, Chevrolet, Chrysler, Dodge ja RAM ovat tietysti vahvasti esillä messuilla. Nykyään ei toki voi unohtaa myös moderneja autoja, kuten sähköautoja. Maailman suurin sähköautovalmistaja Tesla on amerikkalainen, joten myöskään tätä merkkiä ei voi sivuuttaa amerikkalaisista autoista puhuttaessa.

American Car Show’n tärkeimpiä elementtejä ovatkin niin klassikot kuin modernit uutuudet, eikä messutunnelmaa voida myöskään unohtaa. American Car Show’ssa voi nauttia perinteisestä amerikkalaisesta ruoasta, ostaa tyypillisiä amerikkalaistyylisiä vaatteita ja tietenkin hankkia varaosat omaan amerikkalaiseen autoon. Luvassa on siis hauskaa menoa koko kolmeksi päiväksi. Jos yksi päivä ei ole tarpeeksi, osta kerralla liput kaikille päiville. Näin pääset ihailemaan autoja eikä aika varmasti käy tylsäksi, sillä katseltavaa riittää.