Yhdysvalloissa järjestettävän maailman kolmanneksi suurimman autonäyttelyn lisäksi maasta löytyy useita muita katsomisen arvoisia näyttelyitä, joihin saapuu väkeä sekä läheltä, että kaukaa.

Pebble Beach Car Week

Kalifornian Pebble ranta on monen tapahtuman järjestäjän haave sijainteja ja tapahtumia riittää joka vuosi runsaasti. Täällä järjestetään myös yksi suurimmista autonäyttelyistä ja se on samalla myös paikan parhaiten kävijöitä tuova näyttely. Kesäisellä rannalla autoja päästään ihailemaan cocktaili kädessä ja vaikka huutokauppaan osallistuen. Tapahtumassa nähdään jatkuvasti kuuluisuuksia ja maailman rikkaimpia ihmisiä, eikä ihme, sillä täällä myös esitellään joitain harvinaisia autoja, mitä ei muuten päästä ihailemaan.

Chicago Auto Show

Chicagossa järjestettävä autonäyttely on muutamina vuosina kerännyt jopa enemmän osallistujia kuin Detroitin autonäyttely, joka on maailman kolmanneksi suosituin autonäyttely. Sekä kävijöitä, että näytteille asettajia löytyy hyvin sankat joukot ja Michigan järven vieressä järjestettävässä tapahtumassa onkin tuhansia autoja näytillä. Vaikka kuluttajat ja analysointiin erikoistuneet joukot suosivatkin Detroitin näyttelyä, on Chicago ehdottomasti kärkijoukoissa myös.

North American International Auto Show

Vuosittain järjestettävä näyttely tarjoaa Pohjois-Amerikan autovalmistajille mahdollisuuden esitellä tuotteitaan parhaassa mahdollisessa valossa ja samalla tutustuttaa yleisö uusiin luomuksiin ja suunnitelmiin. Tässä tilaisuudessa pidetään myös palkintojenjakoseremonia, missä palkitaan Pohjois-Amerikan vuoden paras auto ja paras rekka ja palkinnon saaminen on tietysti varma tapa vauhdittaa myyntiä.