Eurooppa on tällä hetkellä johtavimpia autonäyttelyiden maita, eikä pelkästään sen takia että näyttelyillä on esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa pitkät juuret, vaan senkin takia, että jatkuva kehitys on helposti huomattavissa sekä mallien, että tekniikan puolelta. Vaikka Ranskan ja Saksan näyttelyt ovat kaksi maailman suurinta autonäyttelyä, ei pidä unohtaa muutamia, hiukan pienempiä, mutta omalla tavallaan arvokkaita, autonäyttelyitä.

International Geneva Motor Show

Sveitsissä järjestettävä autonäyttely kerää alan ammattilaiset yhteen maailman suosituimmista tapahtuma kaupungeista, eli Geneveen, ja noussut maan suosituimpien tapahtumien kärkeen. Geneven näyttelyn annista päästään nauttimaan vuosittain ja se pidetään maaliskuussa, keräten noin 700 000 vierailijaa keväiseen näyttelyhalliin. Tarjolla on viimeisimpien autojen esittelyä ja upeita näytöksiä, kaikki luonnollisessa näyttelyhallissa, jossa yhtäkään mallia, tai valmistajaa ei suosita, sillä maa itse ei autoja valmista.

Goodwood Festival of Speed

Vaikka nimi kuulostaakin lähinnä rallikilpailulta, on tapahtuma jotain ihan muuta. Tämä näyttely osoittaa Iso-Britannian merkityksen autoiluun, sekä historiallisesti katsottuna, että modernina aikoina, erilaisina kehitysaskeleina. Näyttely kestää huimat kolme päivää ja se kerää päivittäin noin 100 000 vierailijaa mukaansa. Maan historia autoilun suhteen näkyy myös paikan valinnassa, sillä se järjestetään Goodwood tilalla, missä aikaisemmin järjestettiin kilpailuja varhaisimmilla autoilla.