Aasiassa järjestettävistä autonäyttelyistä yksikään ei vielä pääse kilpailemaan kolmen suurimman näyttelyn paikasta, mutta ne ovat silti ehdottomasti käymisen arvoisia, mikäli tähän on mahdollisuus. Eikä missään nimessä tule ajatella että ne ovat pieniä tapahtumia, jokaiseen osallistuu satoja tuhansia ihmisiä.

Beijing International Automotive Exhibition

Lyhyemmin Auto China nimellä tunnettu näyttely kuuluu ehdottomasti 10 suurimman autonäyttelyn listalle ja se pidetään Pekingissä joka toinen vuosi. Se on saanut alkunsa 1990-luvulla ja nostanut verrattain lyhyessä ajassa sijaintinsa isoimpien näyttelyiden joukkoon. Kiinan korkealuokkaiset ja kasvavat automarkkinat saavat paikalle useita suuria valmistajia samaan aikaan, jotka yrittävät täyttää kasvavan keskiluokan vaatimukset.

Tokyo Motor Show

Japani on yksi johtavista autojen valmistajamaista ja vähintään yksi maan autonäyttelyistä mahtuu 10 maailman suurimman autonäyttelyn joukkoon. Maan pääkaupungissa Tokyossa järjestettävä autonäyttely onkin täysin omaa luokkaansa, esitellen parasta tekniikkaa, uusimpia ideoita, upeita konsepteja ja kauniita malleja. Näyttely ei voi jättää kylmäksi, sillä se eroaa muista näyttelyistä esittämällä huiman määrän konseptiautoja kun taas useissa muissa näyttelyissä keskitytään enemmän perinteisten autojen esittelemiseen. Konseptiautot ovat prototyyppejä, joiden avulla tietty automerkki esittelee uutta muotoilua ja tekniikkaa. Ne ovat usein hyvin moderneja, eikä niitä päädy valmistukseen kuin muutamia kappaleita. Tuotantoon otetaan malleista vain tiettyjä ominaisuuksia, joten niitä ei muualla välttämättä nähdä.