Autonäyttelyissä on kiva käydä katsomassa niin vanhoja klassikkoautoja kuin tutustumassa automaailman uusiin tuuliinkin. Oletko kuitenkaan koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka suuri työ näyttelyn järjestämisessä on? Kuljetuskalusteet, kuten erilaiset pakettiauton hyllyt, ovatkin tässä työssä tarpeen! Löydät tästä artikkelista vinkkejä kuljetuskalusteiden ostamiseen näppärästi netistä!

Mistä laadukkaat kuljetuskalusteet netistä?

Löydät laadukkaat pakettiauton hyllyt Work Systemiltä. Samasta osoitteesta löytyy näppärästi myös muut kuljetuskalusteet, kuten kaksoislattiat, suurikokoiset laatikostot ja erilaiset auton sisätiloihin sijoitettavat lisävarusteet. Kuljetuskalusteet tulevat tarpeeseen, jotta autonäyttelystä tulee mahdollisimman onnistunut.

Miten löydän autooni sopivat varusteet?

Voit selata Work Systemin sivustolla autoosi sopivia varusteita ja kalusteita sivuston näppärien filttereiden avulla. Voit selata sopivia tuotteita autosi mallin perusteella. Voit vertailla nopeasti erilaisia vaihtoehtoja hintoineen ja varmistaa, että teet hyvät kaupat.

Huolehdi kuljetusten turvallisuudesta

Autonäyttelyyn kuljetetaan näytille hyvin arvokkaitakin kohteita. Tästä syystä onkin tärkeää, että autosi on varustettu varkausyritysten varalta. Erilaiset hälytysjärjestelmät ja esimerkiksi kalterit auton ikkunoihin pitävät kuljettamasi näyttelyesineet turvassa ja pitkäkyntiset loitolla. Olisi melkoinen katastrofi, jos kuljettamasi arvokkaat näyttelyesineet joutuisivat vääriin käsiin!

Work System tarjoaa myös laadukkaita lavatarvikkeita, suojaverhoiluja sekä kuormankiinnitystarvikkeita, jotka lisäävät kuljetusten turvallisuutta. Lastausta varten löydät Work Systemiltä myös erilaisia lastausramppeja sekä nostimia, jotka auttavat lastaamaan näyttelyesineet turvallisesti autoon.

Jos näyttelykuljetuksiin osallistuu useita kuljettajia ja etenkin, jos tiedät jollakin kuljettajista olevan ongelmia alkoholin kanssa, kannattaa harkita alkolukon hankkimista kuljetusautoon. Tämä parantaa kuljetusten turvallisuutta ja lisää mielenrauhaasi. Auton rattiin ei saa koskaan lähteä alkoholin vaikutuksen alaisena, eikä etenkään silloin, kun kyydissä on arvokkaita näyttelyesineitä! Work Systemin alkolukkoja on helppo käyttää ja ne on hyväksytty kaikkien alan standardien mukaan. Alkolukko toimii siten, että se mittaa alkoholipitoisuutta kuljettajan hengitysilmasta eikä autoa ole mahdollista käynnistää, jos alkoholia siitä löytyy. Work Systemin laitoksissa tehdään kalibrointi-, asennus- ja kokoonpanotöitä, joten voit tarvittaessa pyytää Work Systemin apuun, jos alkolukon käytössä tai asentamisessa on ongelmia.

Tällä hetkellä Work Systemiltä löytyy kaksi alkolukkomallia – Dräger alkolukko IL5000 Dräger Interlock 7000 ja Dräger alkolukko IL5000. Ensiksi mainittu maksaa ilman alv:ta hieman yli 1 000 euroa jaa viimeksi mainittu hieman alle 1 000 euroa.

Huolehdi myös omasta turvallisuudestasi

Muista pitää huolta myös omasta turvallisuudestasi, sillä näyttelyesineiden kuljetuksissa ja lastaustilanteissa saattaa tulla vastaan yllättäviä onnettomuuksia. Ensiaputuotteet kannattaakin pitää aina ajossa käden ulottuvilla ja Work Systemin tuotteilla tämä onnistuu helposti! Kuljetusautoon kannattaa hankkia ainakin ensiapulaukku ajoneuvokiinnikkeillä. Tämä tärkeä setti maksaa vain reilut 70 euroa. Lisäksi kannattaa hankkia ainakin ajoneuvokiinnikkeellä autoon kiinnitettävä jauhesammutin. Sammuttimia on saatavilla eri kokoisina kahdesta kilosta aina kuuteen kiloon.