Suomalaiset ovat aina pitäneet moottoriurheilusta. Ei siis ihme, että Suomesta löytyy maailmanmestareita sekä neli- että kaksipyöräisten luokista.

Tunnettuja Motor Show -tapahtumia

EICMA -moottoripyöränäyttely

Tutustutaan ensin maailman suurimpaan kaksipyöräisten moottoripyöränäyttelyyn, jonka järjestäjänä toimii vuosittain Italian Milano. EICMA -niminen näyttely hemmottelee vieraitaan pyörien ainutlaatuisilla uutuusmalleilla. Italian oma ykköstuote Ducati tarjoaa kutsuvierasyleisölle nähtäväksi kauden huikeimmat uutuusmallit päivää ennen kyseisen näyttelyn alkua. Oletko milloinkaan vieraillut kyseisessä tapahtumassa? Kuluvana vuotena 2022 EICMA -näyttely järjestetään syksyllä 8.–13.11.2022. EICMA tunnetaan yleisesti myös nimellä Milan Motorcycle Shows, jossa moottoripyörien valmistajat esittelevät uusinta mallistoaan.

Motor Show -messut

Klassikkoja, kustomoituja ja entisöityjä menopelejä. Uusia ja vanhoja ajoneuvoja, jotka suorastaan kutsuvat tutustumaan lähemmin näyttelyn tarjontaan. Motor Show -messut järjestetään yleensä vuosittain ja niistä ilmoitetaan paikallisissa sanomalehdissä, radiossa ja netissä. Näytteilleasettajat liittyvät yleisesti autoiluun tai moottoripyöräilyyn. Asiasta saa parhaiten selvää tulemalla itse paikan päälle tarjontaa ihailemaan.

Jos sinulla ei ole rahaa matkustaa näyttelyihin, niin lohduttava tieto on, että Suomessa järjestetään kesäisin useita autoiluun liittyviä tapahtumia. Useimmat vuosittain auto- ja moottoripyöränäyttelyissä vierailevat säästävät jotakin tapahtumaa varten vaikka tekemällä muuta työtä oman päätyön lisäksi.

Kevytyrittäjyys on ollut viime vuosina monille ratkaisu ansaita hieman ylimääräistä yllättäviin menoihin, kuten juuri messumatkoihin. Kevytyrittäjänä työskentelet silloin kun haluat tehdä juuri sen määrän tunteja, kun sinulle sopii. Palkka tulee mukavasti vaikkapa Invoicery -laskutuspalvelun kautta. Invoicery tarjoaa kevytyrittäjälle palkkionmaksun viiden arkipäivän aikana ja hoitaa puolestasi kaikki asiaan liittyvät paperityöt. Helppoa, eikö totta? Käy siis luomassa tili mukavasti Invoicery -laskutuspalveluun, joka toimii kätevästi verkossa.

American Car Show – FHRA 50 vuotta juhlanäyttely!

15.–17.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Mikä on moottoripyörä- ja autonäyttelyjen salaisuus?

Moottoreiden jyrinää, kiiltävää kromia, toinen toistaan upeimpia autoja ja pyöriä sekä saman henkisten ihmisten tapaamista. Edellä mainituista asioista tulevat helposti esiin juuri ne seikat, miksi ihmiset jopa toiselta puolelta maapalloa saapuvat säännöllisesti tiettyyn Motor Show -tapahtumaan. Autonäyttelyjen halutuinta antia ovat kiiltävät autot ja usein myös häikäisevät stuntit, joita nähtiin Suomessa Top Gear Live -tapahtumassa vuonna 2012. Maailmankuulu tapahtuma keräsi paikalle runsaasti upeita autoja ja vauhdin hurmaa rakastavaa yleisöä. Olitko sinäkin mukana?

Suunnittele matka näyttelyyn jo ennalta

Pienistä puroista muodostuvat hiljalleen ne suuret joet, joten pian huomaat, että tarvittava summa lomarahaa on jo koossa. Seuraavaksi on sitten mietinnässä tärkein, eli mihin autonäyttelyyn tai Motor Show -tapahtumaan olet tänä vuonna lähdössä. Netti kertoo vuosittain erilaisista vaihtoehdoista, joten istu rauhassa alas mielisohvallesi ja anna mielesi viedä sinut jo ennalta tulevaan moottoripyörä- tai autonäyttelyyn. Uutta tapahtumaa odotellessa on mukava kerrata vanhaa netin erinomaista tarjontaa hyödyntäen.