Haluaisitko yllättää autoista kiinnostuneen miehesi perin pohjin tänä ystävänpäivänä? Siinä tapauksessa kannattaa harkita treffejä autonäyttelyssä, josta löytyy myös erilaisia näytöksiä. Näin osoitat miehellesi, kuinka tärkeä hän sinulle onkaan!

Millaisia autotapahtumia on tarjolla?

Suomessa on tarjolla yllättävän paljon erilaisia autonäyttelyitä ja muita autoihin liittyviä tapahtumia. Esimerkiksi Automessut Helsingin Messukeskuksessa on ikimuistoinen tapahtuma alasta kiinnostuneille vierailijoille. Aavistuksen haastavampaa on tietysti löytää juuri ystävänpäivänä, 14.2, pidettäviä tapahtumia. Ellei tämä onnistu, voit toki kutsua miehesi ystävänpäivänä, 14.2., ihan tavallisille treffeille vaikkapa miehelle mieluisaan ravintolaan ja antaa hänelle lahjaksi liput erityisen kiinnostavaan autotapahtumaan, jonne lupaudut lähtemään aveciksi.

Esimerkiksi Messukeskuksesta saattaisi löytyä sopivia tapahtumia. Vuonna 2018 Messukeskuksen Auto-tapahtumassa vieraili melkein 27 000 ihmistä, mikä kertoo tapahtuman suosiosta. Tapahtuman aikana sai esimerkiksi koeajaa monia autoja, joita oli tarjolla kaikkiaan 200 kappaletta 29 eri automerkiltä. Myös autoja, jotka hyödyntävät vaihtoehtoisia energiamuotoja, oli mahdollista koeajaa tapahtumassa.

Lisäksi tarjolla oli uusien nopeusrajoitettujen kevytautojen koeajoa mopokortin haltijoille. Tapahtumassa ei ollut nähtävillä ainoastaan autoja, vaan siellä oli mahdollista tutustua myös esimerkiksi erilaisiin autoilutarvikkeisiin. Tapahtuma soveltui koko perheelle ja pienimmät vierailijat olikin huomioitu niin Muumien kuin Ryhmä Haunkin kera. Tapahtuman ohjelma oli erityisen monipuolinen, joten tapahtuman pääsyliput olisivat soveltuneet hyvin ystävänpäivälahjaksi!

Ohjelmasta löytyi esimerkiksi Land Rover Kaupunkiseikkailu, erilaisia kilpailuja, Improryhmä Kolinan esityksiä, Nipsun rohkeusjuhlia, autonvalmistuksen esittelyä ihmisen, robotin ja tekoälyn välisen työnjaon näkökulmasta, autoilun palveluihin liittyvän sovelluksen esittelyä, musiikkinäytöksiä sekä Vuoden Auto Suomessa 2019 -voittajien esittelyä. Myös Mikko Harju esiintyi tapahtumassa, eikä liikenneturvallisuusnäkökohtiakaan ollut unohdettu. Voidaankin sanoa, että tapahtuma tarjosi jokaiselle jotakin!

Mistä ystävänpäivässä on kyse?

Miksi sitten miestä kannattaa muistaa juuri ystävänpäivänä? Mitä ystävänpäivä oikeastaan merkitsee ja miksi sitä vietetään? Vaikka Suomessa ystävänpäivä mielletäänkin nimensä mukaisesti pikemminkin ystävien kuin rakastavaisten muistamisen päivänä, niin alun perin se on ollut nimenomaan rakastavaisten muistamisen päivä – päivä, jota monet mainostajat hyödyntävät esimerkiksi markkinoidessaan matkoja Pariisiin, rakkauden kaupunkiin. Mutta vaikka Suomessa Valentine’s Day onkin käännetty nimenomaan ystävänpäiväksi, mieltävät monet sen silti myös rakastavaisten päiväksi – ainakin aidot romantikot. Tästä syystä sinulla onkin aivan oivallinen tilaisuus näyttää miehellesi, kuinka paljon häntä arvostat ja rakastat – ja mikäpä olisikaan tähän parempi tapa kuin lahja, jota mies varmasti arvostaa?

Monet naiset ovat sitä mieltä, että läheiselle miehelle on erityisen vaikea keksiä mieleistä lahjaa. Lahjan suunnittelu kannattaakin aloittaa miehen rakkaista harrastuksista käsin – ja jos mies harrastaa intohimoisesti autoja, niin mikäpä olisikaan parempi lahja kuin pääsyliput erityisen mielenkiintoiseen autoalan tapahtumaan?

Tutustu siis autoalan tapahtumatarjontaan ja valitse paras kohde! Lähtemällä mukaan tapahtumaan ja osoittamalla sitä kohtaan kiinnostusta, kerrot miehellesi, kuinka paljon hänestä välität. Ja vaikket olisikaan autoista niin kovin kiinnostunut, suhtaudu tilanteeseen avoimin mielin, sillä saatatkin huomata, että mielenkiintoisessa tapahtumassa autokärpänen puree sinuakin. Ja vaikkei purisikaan, saat ainakin tilaisuuden tutustua miehesi rakkaaseen harrastukseen aitiopaikalta asiaansa perehtyneen oppaan johdatuksella, mikä auttaa sinua ymmärtämään miestäsi entistä paremmin – ja se jos mikä on paras mahdollinen ystävänpäivälahja!